Konferenspaket

Vi har tre olika konferenspaket att erbjuda dig! Välj det som passar dig!

Halvdagspaket

8-12 alt. 12-16 (4 timmar)


Halvdagskonferens är för er som vill konferera några timmar, antingen på förmiddagen och avsluta med att äta en vällagad lunch eller för er som vill starta dagen med lunch för att därefter konferera.


Från 319 kronor/personDagspaket 

8-16 (8 timmar)


Heldagskonferens är det kompletta konferenspaketet där ni konfererar från morgon till sen eftermiddag. Gör dagen fulländad med att fylla på med en bra frukost och en stadig lunch. Varför inte boka in någon underhållning för att bryta av dagen?


Från 388 kronor/person


Heldagspaket

8-20 (10 timmar)


Detta passar er som vill ta det lite lugnt och ha lite extra tid för att umgås. I det här paketet avslutar ni er konferens med det en härlig middag. Boka gärna till någon passande happening innan eller efter maten.


Från 785 kronor/person


Möjligheternas mötesplats för konferens, fest och kultur i en internationellt präglad miljö

Om oss


Nya Rågsveds Folkets Hus ägs och förvaltas av det lokala föreningslivet i Rågsved och Vantör. Om din förening blir medlem kan du vara med och påverka hur huset ska skötas och utvecklas i framtiden. Alla föreningar och organisationer kan ansöka om att bli andelsägare i Nya Rågsveds Folkets Husförening som delar våra demokratiska värderingar samt respekterar och ställer sig bakom de grundläggande principerna om allas lika värde. Se mer detaljer här >>

Hitta hit & kontakta oss


Rågsvedstorget 11

i Rågsveds centrum


Tel:  08-727 67 70

E-post: info@nrfh.se

Webb: www.nyaragsvedsfolketshus.se